Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

μπουρλοτο!


Μπουρλοτο! σε αυτους που πσηφισαν οπως πσηφισαν στις εκλογες (ναι εχουν περασει εδω και καιρο, αλλα τωρα μπορεσα να γραπσω..) , στα παιδια τους που με αναλογο τροπο πσηφισαν την ακριβη πενταημερη την οποια δεν μπορουν ολα τα παιδια να ακολουθησουν (το επιχειρημα ηταν οτι θελουν να φορεσουν γαλοτσες και σκουφακια, τα συμπερασματα δικα σας..) , σε αυτους που θελουν να σε κανουν να ξεχασεις ποιος εισαι μονο και μονο επειδη δινεις πανελληνιες, σε κεινους που σου στερουν το δικαιωμα σου να ονειρευεσαι, σε οσους κοιτανε να βγαλουν την ουρα τους απ'εξω, σε οσους ειναι επαναστατες μονο στα λογια και οχι στην πραξη..
παω να συνεχισω διαβασμα...
Υ/Γ : και ναι αγαπητοι, δε προκειται να χασω την προσωπικοτητα και τα θελω μου επειδη θα δωσω πανελληνιες.. και οκ αποφασιστηκε, θα δωσω φυσικη και οχι βιολογια πανελληνιες, γιατι ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. και θα προσπαθησω να παω τριημερο φυσικης..

6 σχόλια:

Eddie είπε...

That's the spirit! :)

(ποσο θεικη αυτη η σκηνη? Συνεχεια τη λεω κι εγω αυτη τη φραση :P)

Annabel Lee είπε...

ξεχασα να προσθεσω μπουρλοτο στους κουτσομποληδες γειτονες..

(ναι οπως και το "θα μπουκαρω μεσα" στην ιδια ταινια.! θελησα να επικεντρωθω σε αυτη τη σκηνη, αλλιως θα εβαζα και το αλλο που μπαινει μεσα συνεχεια για να σκουπισει κτλ..)

Eddie είπε...

Αυτο με τους γειτονες δεν το ξερω! Θυμηθειτε να μας πειτε οταν βρεθουμε.. :$ :P

Ανώνυμος είπε...

Μπουρλότο! Χα!
Μ' άρεσε αυτό :) Και το απομεινάρι greeklish του ψ στο 'πσήφισαν', το κάνει περίεργα πιο έντονο.
Να 'σαι καλά!

Eddie είπε...

Χαχα, δεν ειναι ακριβως απομειναρι των greeklish.. ;P

Annabel Lee είπε...

χαχα οντως δεν ειναι απομειναρι των greeklish..:P ξεκινησε απο ενα χαλασμενο πληκτρολογιο για το γραμμα ψ, αλλα οκ πολυ μου αρεσε και το κρατησα.. συμφωνω μαζι σου οτι τα κανει πιο εντονα..

ευχαριστω που περνας απο δω! :)