Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

καλη χρονια!

Λοιπον ενα ποστ με λιγο απο ολα!
  • ξεκινησε το σχολειο! γενικα δεν ειναι οτι προσεχω στον αγιασμο, αλλα οκ ακουω τι μας λεει ο παπας (τον υποβιβαζω τωρα με αυτο, αλλα δεν ξερω την ιεραρχια..). δε συμφωνω παντα αλλα φετος συμφωνησα. ναι οκ γελαστε οσο θελετε οσοι ακουσαν αυτα που μας ειπε, πειτε με και ανωμαλη, αλλα το οτι εχουμε ερωτικη σχεση με τα βιβλια εχουμε! προσωπικα τουλαχιστον, και μαζι τους κοιμαμαι, και ξοδευω λεφτα για αυτα, και χαιρομαι μαζι τους, και διαφωνω μαζι τους, και ειναι παντα εκει για μενα και τα χαιδευω και τους μιλαω και τα αγκαλιαζω και τα μυριζω και γελαστε οσο θελετε!
  • ποσο ελεος να ξαναβρισκεις συμμαθητριες σου, και να συνειδητοποιεις οτι το μονο που τις νοιαζει ειναι (σορρυ για την εκφραση, αλλα μεταφερω τα λογια της) αν τους επεσε ο κωλος!! μα οκ εισαι 17 χρονων και ανησυχεις για αυτο?? και μετα λεμε ανωμαλη με μενα που δεν τσακιζω τα φυλλα των βιβλιων για να μην πονεσουν.. δλδ οκ ακου προβληματα που εχει ο κοσμος...
  • γιατι πρεπει ολοι οι ακυροι και αντιπαθητικοι καθηγητες να σε εχουν την τελευταια σου χρονια στο σχολειο? δε λεω αλλα σε αυτο, γιατι θα τσαντιστω..
  • ε οκ ξαναπειτε με ανωμαλη, αλλα θελω να κανω φυσικη γενικης φετος, και ναι πορωνομαι γιατι ειναι τελεια η φυσικη αυτη φετος, και μη με στραβοκοιτατε. δε φτανει που υποχωρησα και δεν τη διαλεξα να τη δωσω πανελληνιες (εχω αρχισει να το μετανοιωνω, αλλα οκ πρεπει να καταλαβω οτι διαλεξα αυτο που ταιριαζει στις πανελληνιες..) , αφηστε με τουλαχιστον να τη χαρω! και εγω σε τριημερο φυσικης θα παω φετος.-
  • αχ γιατι να μη μπορεις να περασεις λιγη ωρα παραπανω με ατομα που νοιαζεσαι! και εχουν γενεθλια και θες να τους ευχηθεις και να μη μπορεις.. περιμενω το σαββατο για αυτο.. αλλα οκ αλλο ανημερα, αλλο μετα!
  • τελος, ναι πηρα το απουσιολογιο γιατι βαριεμαι να κανω φασαρια παλι φετος οτι δεν το θελω, μη με στραβοκοιτατε ομως! και μην κανετε σχολια!
  • α και εγω προσευχη το πρωι στη γραμμη δε λεω που να σκασετε! μια χαρα ειμαστε ετσι που δε λεει κανεις..
αυτααα νομιζω.. καληνυχτιζω λοιπον! πρεπει επειγοντως να παω για υπνο, εχω κοιμηθει 6 ωρες τις τελευταιες 60.. καλη σχολικη χρονια να εχουμε! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: